Gratis annuleren Covid-19

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.2.2″][et_pb_row _builder_version=”4.2.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.2.2″][et_pb_text _builder_version=”4.2.2″]

COVID-19: GELD TERUG BIJ ANNULEREN

We leven momenteel in onzekere tijden, de COVID-19 pandemie heeft nog altijd ingrijpende gevolgen in het dagelijks leven, en ook bij het plannen van uw vakantie is het iets om rekening mee te houden. Het is belangrijk te weten waar u aan toe bent. Wij bezorgen u graag uw welverdiende, ontspannende en zorgeloze vakantie in een van onze campers en wanneer COVID-19 een dergelijke zorgeloze reis niet mogelijk maakt, zetten wij alles op alles met u een oplossing te vinden.

Blijkt het niet mogelijk om uw geplande reis te maken, laat het ons zo snel mogelijk weten. Wij zullen op de eerste plaats proberen u een alternatief aan te bieden. Wellicht hebben wij voor u een alternatieve route, en kunnen we u op een leuk idee brengen u reis in aangepaste vorm toch plaats te laten vinden. Is dit niet mogelijk, kunnen we u voorstellen de reis om te boeken, maar mocht u dit echt niet zien zitten, kunnen we u reis kosteloos annuleren, onder de onderstaande voorwaarden:

  • Negatief reisadvies vanuit de overheid?
  • Grenzen gesloten?
  • Gratis annulering tot 7 dagen voor vertrek

Verder zijn altijd de algemene voorwaarden, met uitzondering van bovenstaande, van toepassing.

Vragen? Neem contact met ons op.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]