Reisverslagen

Binnenland

Water Sport

Prachtige plaatjes, geweldige herinneringen. Gaan waar u wilt en genieten van de omgeving, het kan allemaal met huur-camper van H&K camperverhuur. U hoeft zelfs niet al te ver van huis te gaan voor de perfecte vakantie.

Annabel, Mike en de twee kinderen zijn samen weg geweest en delen hier hun ervaring. Ze beschrijven uitgebreid welke route ze genomen hebben, en met foto\’s laten ze u zien wat er te doen en te bezichtigen is. Klik snel verder, want dit verhaal laat u smachten naar een vakantie in een van onze campers!

(Link naar het artikel wordt binnenkort toegevoegd)

\"water-sports-03\"
\"water-sports-04\"
\"water-sports-01\"
\"water-sports-02\"
Buitenland

Winter Sport

Kamperen is iets voor in de zomer? Nee hoor! Frits laat met dit reisverslag zien dat dit zeker niet waar is. Hij is met 3 vrienden op wintersport gegaan in onze Sunlight T64, en genoten heeft hij zeker!

Een hotel vlakbij populaire wintersport locaties is al snel erg duur, of zelfs volgeboekt als je er niet snel bij bent. Frits besloot samen met zijn vrienden bij ons een camper te huren, en het heft op die manier in eigen handen te nemen. Onze camper is voorzien van vloerverwarming, wat hem uitermate geschikt maakt voor uw wintervakantie. In dit reisverslag leest u hoe Frits de sportief de dagen door is gekomen.

(Link naar het artikel wordt binnenkort toegevoegd)

 

\"winter-sports-01\"
\"winter-sports-02\"
\"winter-sports-03\"
\"winter-sports-04\"
Tour

Camping in de wolken

Joris en Anna schrijven in hun reisverslag uitgebreid over hun fantastische ervaring op de camping in het Franse dorpje Mont Lieu. Uitgerust met een professionele camera zijn ze erop uit getrokken en hebben ze geweldige foto\’s genomen.

Met onze Sunlight T67 gingen zij op pad, en genoten hebben ze! Lees hier in hun reisverslag over hun prachtvakantie, en vergeet niet door de bijgevoegde foto\’s te scrollen, ze zijn werkelijk fantastisch, om een goed indruk te krijgen van hun reis.

(Link naar het artikel wordt binnenkort toegevoegd)

\"camp-1\"
\"camp-2\"
\"camp-3\"
\"camp-4\"