Werkwijze

Onze werkwijze van verhuur

 

Op deze pagina vindt u onze werkwijze. Bij het aangaan van een huurovereenkomst gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden

Op zaterdag is bij ons de wisseldag. Op deze dag dient u de camper op te halen, en terug te brengen. U kunt op zaterdag de camper vanaf 15 uur ophalen, en voor 10 uur de camper weer afleveren. (Het is mogelijk om de auto hier te laten staan op eigen risico).

In het laagseizoen is het mogelijk bij ons een camper voor kortere tijd te huren. Of op andere dagen dan zaterdag een gehuurde camper op te halen of terug te brengen. Zie de verhuur kalender voor informatie over het seizoen.

Neem de tijd als u de camper op komt halen (ongeveer 1 uur) voor een duidelijke uitleg. Als het de eerste keer is dat u een camper huurt maken we eerst samen een ritje om meteen vertrouwd aan de reis te kunnen beginnen. Er zit ook een duidelijke handleiding bij de camper.

U krijgt een schone camper mee om van uw vakantie te genieten, graag zien we de camper in dezelfde staat terug. Als u de schoonmaak liever uitbesteed dan komen er €75,- schoonmaakkosten bij. Bij vertrek en teugkomst kijken we samen de camper na en vullen de inventarislijst in.

Onze campers zijn allrisk verzekerd met een eigen risico van €1000,- dit is ook de borg die we vragen. Ook zijn we verzekerd voor vervangend vervoer mocht dit nodig zijn.

We vragen een aanbetaling van 15%, het restant bedrag dient 1 dag voor vertrek betaald te zijn op onze rekening.
Maar het is ook mogelijk om op de dag zelf bij ons via de pin (maestro en V-pay) of contant te betalen

Na deze stappen kan jullie droomvakantie beginnen!